Debat Crisis op de woningmarkt

Op 4 Juni 2021 organiseert de studievereniging Service van de Technische Universiteit Eindhoven het SERVICE Symposium. Tijdens dit middag-vullende online evenement wordt het debat ‘Crisis op de woningmarkt’ gehouden.

Op 4 Juni 2021 organiseert de studievereniging Service van de Technische Universiteit Eindhoven het SERVICE Symposium. Tijdens dit middag-vullende online evenement wordt het debat ‘Crisis op de woningmarkt’ gehouden. Tevens wordt de 28e editie van het SERVICE magazine officieel gepubliceerd, en verzorgen meerdere auteurs een presentatie van het artikel dat ze voor dit magazine hebben geschreven.

Deelnemers debat

Deelnemers aan het debat zijn: Jos Smeets, universitair hoofddocent Real Estate Management and Development (TUE), Pieter de Kort, eigenaar van het bedrijf Pr8ontwikkeling en Harm Tilman, eigenaar van de website Viva Architectuur. Het debat wordt gemodereerd door Joep van Eijkeren, ontwikkelingsmanager SDK Vastgoed (VolkerWessels)

Aanvang debat

Het debat begint om 15:45 uur en wordt uitgezonden via een livestream op YouTube

Studievereniging SERVICE

Studievereniging SERVICE is verbonden aan de master Urban Systems and Real Estate (voorheen Real Estate Management and Development) van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). De vereniging is opgericht in studiejaar 1992-1993. Sinds haar oprichting zet SERVICE zich in om het gat tussen de studenten en het werkveld zo klein mogelijk te maken.