Over deze website

Sinds 2021 ben ik werkzaam als auteur, docent, moderator, juryvoorzitter en zelfstandig redacteur op het gebied van architectuur en stedenbouw. Tot dat jaar was ik hoofdredacteur van het architectuurplatform de Architect. 

Op deze website kijk ik terug op de artikelen, projecten, bijeenkomsten en mensen die mij vormen en hebben gevormd.

Ik doe dit door mijn publicaties en mijn activiteiten te documenteren, maar vooral ook door nieuwe verhalen en beelden te maken.

Viva Architectuur is een onafhankelijke en onregelmatig verschijnende blog op het gebied van architectuur en stedenbouw. In deze blog belicht ik werk dat buiten de gebaande paden treedt en ga ik op zoek naar de maatschappelijke impact daarvan. 

In de Almanak vind je een overzicht van de projecten die mij raken. Ik probeer te laten zien hoe ze werken, maar ook hoe ze zijn gemaakt.

In de rubriek En Passant vind je de beelden die ik “in het voorbij gaan” heb gemaakt van steden, straten en wegen.